Advokat Massi | Advokat i Stockholm
366
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-366,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Advokat i Stockholm

David Massi har arbetat som jurist/advokat i Stockholmsområdet sedan år 2000. Han inledde sin karriär på advokatbyrån Elisabeth Fritz, där han främst arbetade som målsägandebiträde och ombud i familjemål. Genom arbetet på Advokatbyrån Elisabeth Fritz erhöll David Massi en gedigen erfarenhet inom alla typer av våldsbrott och i synnerhet hedersrelaterad brottslighet. 

År 2005 startade David Massi Advokatbyrån Massi och har sedan dess med stor framgång arbetat inom brottmål, familjerätt och ytterligare ett flertal specialområden. Genom åren har advokatbyrån utvecklats till en specialiserad brottmålsbyrå. 

År 2014 flyttade advokat David Massi sitt huvudkontor till Södertälje. I samband med flytten har också advokatbyrån anlitat specialister inom det humanjuridiska området. Advokatbyrån Massi kan idag erbjuda sina klienter biträde inom ett flertal rättsområden, till exempel, brottmål, familjerätt, migrationsrätt, skatterätt och serveringstillståndsärenden. Advokat David Massis främsta huvudområde är dock brottmål och särskilt rollen som offentlig försvarare. 

Advokat David Massi anlitas över hela landet, men har sin huvudsakliga kundkrets i Stockholm. Han åtar sig uppdrag såväl som offentlig försvarare som privat försvarare. 

Advokatbyråns ledstjärna är att alltid sätta klientens intressen i det främsta rummet. De anställda juristerna på Advokatbyrån har handplockats för deras expertis och kunskaper utifrån just denna ledstjärna. Därför kan du som klient på advokatbyrån Massi alltid känna dig trygg i att få bästa biträde  Det är med anledning av denna inställning advokat David Massi anses vara en av de bästa brottmålsadvokaterna i Stockholm.