Advokat Massi | Serveringstillstånd
540
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-540,page-child,parent-pageid-857,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Serveringstillstånd

”Ett återkallat serveringstillstånd kan vara en ekonomisk katastrof för en restaurang. Ett ombud med specialistkompetens inom detta område är AO om du vill undvika ett återkallande, eller få tillbaka ett återkallat tillstånd”

– Advokat Nick Bergqvist

 

Om du behöver hjälp med att upprätta en ansökan om serveringstillstånd, om du har fått avslag på din ansökan om serveringstillstånd eller om du vill överklaga ett beslut om återkallelse av ett sådant tillstånd kan du få hjälp med det av oss på Advokatbyrån Massi.

Advokatbyrån Massi är en av få byråer som besitter specialkompetens när det kommer till ärenden gällande serveringstillstånd. Vi har med goda resultat hjälpt många restauranger och krogar och även bidragit till att utveckla praxis för domstolarna till fördel för restaurangägare. Detta ger oss en stor inblick av hur branschen fungerar. Denna kunskap kombinerat med den juridiska kompetens våra advokater och jurister besitter garanteras du bästa möjliga juridiska hjälp.

Tveka inte att kontakta oss!