Advokat Massi | Advokatbyrån Massi expanderar!
450
post-template-default,single,single-post,postid-450,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Advokatbyrån Massi expanderar!

Advokatbyrån Massi expanderar!

Advokatbyrån Massi utökar nu verksamheten! Från och med den 1 oktober 2014 har advokatbyrån Massi två kontor. Ett i Stockholm och ett i Södertälje.

Såväl i Stockholm som i Södertälje sitter vi numera i lokaler centralt placerade och lättillgängliga för våra kunder. Som kund/klient på advokatbyrån Massi kan du således  boka in möten med våra jurister antingen i Lunagallerian 1, i Södertälje eller på Prästgatan 44 A i Stockholm (gamla stan).

För information om närmare kontaktuppgifter  och vägbeskrivningar se här!

 

/Advokatbyrån Massi