Advokat Massi | DOMSTOLEN FRIKÄNNER! Idag förklarar jag varför! avsnitt 56 – ADVOKATSNACK!
1593
post-template-default,single,single-post,postid-1593,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

DOMSTOLEN FRIKÄNNER! Idag förklarar jag varför! avsnitt 56 – ADVOKATSNACK!

DOMSTOLEN FRIKÄNNER! Idag förklarar jag varför! avsnitt 56 – ADVOKATSNACK!

VARFÖR FRIKÄNNER DOMSTOLEN?  På vilka grunder kan domstolen frikänna en tilltalad från ansvar? Det naturliga svaret på den frågan är givetvis, om den tilltalade är oskyldig – Men, man kan dela in anledningen till frikännande domar i 3 anledningar. I dagens avsnitt förklarar advokat David Massi vilka anledningar som finns för frikännande domar mot en tilltalad.