Advokat Massi | MORDFÖRSÖK I NORRKÖPING – SKYLDIG ELLER OSKYLDIG!
1673
post-template-default,single,single-post,postid-1673,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

MORDFÖRSÖK I NORRKÖPING – SKYLDIG ELLER OSKYLDIG!

MORDFÖRSÖK I NORRKÖPING – SKYLDIG ELLER OSKYLDIG!

I veckans avsnitt av ADVOKATSNACK! är det dags för ett avsnitt av SKYLDIG ELLER OSKYLDIG, där du får bestämma utgången i målet. jag redogör för ett mål, med den bevisning som åklagaren åberopat, därefter röstar du i enkäten eller i kommentarsfältet på youtube. Denna gång rör åtalet ett mordförsök. En person åtalas för mordförsök, genom att ha avlossat två skott mot en annan person i en svartklubb i centrala Norrköping. Räcker bevisningen för en fällande dom? Eller, borde åklagaren ha åtalat för något annat istället. Se avsnittet nu!