Advokat Massi | FRÅN BÖTER TILL LIVSTIDS FÄNGELSE! (FÖRELÄSNING)
1677
post-template-default,single,single-post,postid-1677,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

FRÅN BÖTER TILL LIVSTIDS FÄNGELSE! (FÖRELÄSNING)

FRÅN BÖTER TILL LIVSTIDS FÄNGELSE! (FÖRELÄSNING)

I veckans avsnitt av ADVOKATSNACK får ni följa med på en föreläsning där advokat David Massi och advokat Rebecka Halef diskuterar de olika straffen. I första delen av föreläsningen diskuteras straffvärde och straffmätningsvärde och hur domstolen kommer fram till hur högt straff brottet motsvarar. I andra delen av föreläsningen diskuteras de olika påföljderna, böter, villkorlig dom, skyddstillsyn, samhällstjänst, fängelse och livstids fängelse.