Advokat Massi | ASAP ROCKY – DÄRFÖR DÖMDES HAN!
1757
post-template-default,single,single-post,postid-1757,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

ASAP ROCKY – DÄRFÖR DÖMDES HAN!

ASAP ROCKY – DÄRFÖR DÖMDES HAN!

I veckans avsnitt av ADVOKATSNACK diskuteras domen mot ASAP ROCKY!. Vilka invändningar hade försvaret? hur resonerade domstolen? varför dömdes han? Målet mot ASAP ROCKY är sommarens i särklass mest uppmärksammade mål. Målet i sig var kanske inte särskilt anmärkningsvärt, men då den misstänkte var en världsstjärna, och då USA:s president, Donald Trump twittrat om det, blev detta ett mycket uppmärksammat mål, även internationellt. I videon går jag igenom vad det var som hände och varför domstolen till slut dömde ASAP ROCKY.