Advokat Massi | RESNING – I JURIDISK BEMÄRKELSE – ADVOKATSNACK! AVSNITT 19
1380
post-template-default,single,single-post,postid-1380,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

RESNING – I JURIDISK BEMÄRKELSE – ADVOKATSNACK! AVSNITT 19

RESNING – I JURIDISK BEMÄRKELSE – ADVOKATSNACK! AVSNITT 19

Resningsinstitutet är den sista barriären för den oskyldigt dömde. Med möjligheterna till resning kan en person som dömts för brott få upp målet igen och därigenom få sin sak prövad igen. I avsnitt 19 diskuterar advokat David Massi vilka skyddsnät det finns för den enskilde i det svenska rättsssystemet. Flerinstansprövningen, det höga beviskravet, resningsinstitutet. I AdvokatSnack förklarar advokat David Massi juridiken!