Advokat Massi | STRAFF OCH PÅFÖLJD! FÄNGELSE – JA ELLER NEJ? AVSNITT 35 ADVOKATSNACK
1499
post-template-default,single,single-post,postid-1499,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

STRAFF OCH PÅFÖLJD! FÄNGELSE – JA ELLER NEJ? AVSNITT 35 ADVOKATSNACK

STRAFF OCH PÅFÖLJD! FÄNGELSE – JA ELLER NEJ? AVSNITT 35 ADVOKATSNACK

I avsnitt 35 av ADVOKATSNACK, diskuteras domstolens bedömning vid val av påföljd. Vad avgör om domstolen ska döma till fängelse eller en icke frihetsberövande påföljd? Höga straffvärden, artbrott och återfall i likartad brottslighet, är några punkter som tas upp i veckans avsnitt av ADVOKATSNACK, där advokat David Massi förklarar juridiken. FÖLJ/PRENUMERERA på vår youtubekanal ADVOKATSNACK!