Advokat Massi | ADVOKATSNACK FYLLER ÅR! (AVSNITT 52)
1575
post-template-default,single,single-post,postid-1575,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

ADVOKATSNACK FYLLER ÅR! (AVSNITT 52)

ADVOKATSNACK FYLLER ÅR! (AVSNITT 52)

ADVOKATSNACK fyller 1 år. I veckans avsnitt berättar advokat David Massi om vad vi har att vänta oss framöver här på ADVOKATSNACK!

Ett helt år har passerat där vi laddat upp ett avsnitt i veckan under 52 veckor. Det är dags för ADVOKATSNACK!  att öka tempot och leverera än mer till våra underbara prenumenanter. Från och med april månad kommer ADVOKATSNACK! ladda upp 2 videos i veckan. Måndagar kl 16.30 och onsdagar kl 16.30 på vår youtube-kanal, så se till att prenumerera så att ni inte missar några uppladdningar!