Advokat Massi | FÖRUNDERSÖKNINGEN – VAD HÄNDER INNAN ÅTAL? #55 – ADVOKATSNACK!
1590
post-template-default,single,single-post,postid-1590,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

FÖRUNDERSÖKNINGEN – VAD HÄNDER INNAN ÅTAL? #55 – ADVOKATSNACK!

FÖRUNDERSÖKNINGEN – VAD HÄNDER INNAN ÅTAL? #55 – ADVOKATSNACK!

I veckans avsnitt av ADVOKATSNACK! diskuteras vad som händer innan åtal är väckt. Hur kommer åklagaren fram till vem som ska åtalas? Vem kan anmäla ett brott? Vilka åtgärder vidtas i en förundersökning? Hur fattar åklagaren ett beslut om åtal?

Varje vecka laddas nya avsnitt av ADVOKATSNACK upp på vår youtube-kanal. Från och med april månad kommer vi att ladda upp 2 avsnitt i veckan, ett avsnitt på måndagar och ett avsnitt på onsdagar! Se till att prenumerera på vår youtube-kanal för att få notiser om när nya avsnitt laddas upp!