Advokat Massi | HUR GÅR ETT FÖRHÖR (med ett barn) TILL EGENTLIGEN?
1688
post-template-default,single,single-post,postid-1688,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

HUR GÅR ETT FÖRHÖR (med ett barn) TILL EGENTLIGEN?

HUR GÅR ETT FÖRHÖR (med ett barn) TILL EGENTLIGEN?

HUR GÅR ETT BARN-FÖRHÖR TILL EGENTLIGEN?  I veckans avsnitt av ADVOKATSNACK! diskuteras barnförhöret. Inte allt för sällan förekommer det att barn hörs i en rättegång, men hur går det till egentligen? Vittnar barnet i huvudförhandling? vem ställer frågor? Vilka frågor ställs, och vilka frågor SKA ställas? Processen när ett barns uppgifter tas in i en rättegång är något annorlunda, jämfört med vuxna målsäganden och vittnen. Barnet hörs inte i domstolsförhandlingen, utan hörs innan, under förundersökningen. Advokat David Massi förklarar hur det går till, och, går samtidigt igenom fördelarna och nackdelarna med en sådan process. Se avsnittet nedan: