Advokat Massi | Måste man vittna i polisförhör? FRÅGA ADVOKATEN!
1740
post-template-default,single,single-post,postid-1740,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Måste man vittna i polisförhör? FRÅGA ADVOKATEN!

Måste man vittna i polisförhör? FRÅGA ADVOKATEN!

Har anhöriga någon skyldighet att svara på frågor i polisförhör? Vad händer med uppgifterna om den nära anhöriga väljer att inte vittna i domstolen? Kan åklagaren läsa upp förhöret i domstol? Kan åklagaren åberopa förhör med polisen som höll i förhöret? Har den misstänkte någon skyldighet att svara på frågor? Bör den misstänkte utnyttja sin rätt att inte svara på frågor? Spelar det någon roll vilken advokat man väljer? Finns det försvarsadvokater som vinner alla sina mål? Det är några av de frågor som besvaras i veckans avsnitt av ADVOKATSNACK!