Advokat Massi | SKYLDIG ELLER OSKYLDIG? IDAG FÅR DU BESTÄMMA! ADVOKATSNACK AVSNITT 38
1518
post-template-default,single,single-post,postid-1518,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

SKYLDIG ELLER OSKYLDIG? IDAG FÅR DU BESTÄMMA! ADVOKATSNACK AVSNITT 38

SKYLDIG ELLER OSKYLDIG? IDAG FÅR DU BESTÄMMA! ADVOKATSNACK AVSNITT 38

Vid prövningen av att brottmål handlar det nästan alltid om bevisvärdering. Domstolen har att värdera bevisningen i målet och därefter komma till en slutsats. Skyldig eller oskyldig. Denna bedömning är många gånger väldigt svår.

Inte så sällan ser man i sociala medier kritik mot frikännande domar (särskilt i våldtäktsmål). Man ifrågasätter hur domstolarna kan fria våldtäktsförövare, utan att närmare granska den bevisning domstolen hade att ta ställning till. Av den anledningen har vi i avsnitt 38 av ADVOKATSNACK! gett er en möjlighet att själva döma i ett typiskt våldtäktsmål.

Se avsnittet, rösta i enkätundersökningen ( i videon) och kommentera er bedömning på vår youtube-kanal.