Advokat Massi | Familjerätt
12
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-12,page-child,parent-pageid-857,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Familjerätt

”Få mål är mer påfrestande för en klient än familjemål. Förutom goda juridiska kunskaper krävs det ett särskilt stort engagemang från advokaten”

– advokat Nick Bergqvist

 

Familjerätt är ett stort rättsområde. När makar eller sambor separerar uppstår många juridiska frågor som behöver lösas. Skilsmässa, bodelning, vårdnads- och umgängesfrågor, kvarsittanderätten till bostaden, äktenskapsförord, testamenten och arvsfrågor.

Advokatbyrån Massis medarbetare har i många år biträtt klienter i familjerättsfrågor med stor framgång. Våra juridiska kunskaper och erfarenheter i familjerättsprocessen har gett våra klienter en stor fördel i dessa tvister.

Om du behöver hjälp i fråga om äktenskapsskillnad, vårdnads-, boende- och umgängestvister, bodelning eller arvstvister kan vi på Advokatbyrån Massi hjälpa dig.